123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Böcker

Böcker

 

Bli en Cake Hero i köket!

Fram med visp och slickepott – här ska bakas!
Tillsammans med Roy Fares lyckas du extra bra med dina cookiesar, bullar och tårtor.

Om du gillar att baka så har du något gemensamt med Roy.
Han är mästerkonditorn som älskar att skapa i köket,
och som gärna delar med sig av recept och tekniker
till yngre bakningsintresserade.

I Cake hero gör han just det.
Boken innehåller roliga recept, många bilder och en liten bakskola. Och förstås tips och råd på hur du lyckas med dina sötsaker.

Här finns cirka 35 recept på små godbitar, cookiesar,
mjuka kakor, bullar, pajer, bakelser och tårtor.
Självklart smakar allt underbart gott.

Så ta chansen att bli en superhjälte vid fikabordet!

 
 

Sweet spots of New York

Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.

Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och doughnuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, gelato, egg tarts och andra spännande godsaker från världen över.

Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.

 

 

DELICIOUS

Roy Fares moderna tolkning av bakboksklassikern Sju små kakor. I Delicious hittas Roys egna tolkningar av hans absoluta favoriter bland svenska bakverk, bullar och småkakor. Självklart kunde Roy inte låta bli att lägga till ett helt kapitel med sina bästa julsötsaker och smyga in inspiration från USA bokens recept. Helt enkelt delicious! 
 

  • Måltidsakademien litteraturpris – Guld, Bästa söta bakverk bok – vann över 25 tittlar i Sverige.
  • Nominerad nu i Gourmand world cookbook awards i china och kan bli best pastry book in the world.
 
 
 

UNITED STATED OF CAKES

Mästerkonditorn Roy Fares drar till Los Angeles för att utforska de amerikanska bakverken. Och här är han verkligen i sitt rätta element, för i änglarnas stad tar man ut svängarna rejält när det kommer till bakning. Roy fördjupar sina kunskaper om amerikanska sötsaker och besöker LA flera världskända bagerier som delar hans djupa passion för söta saker. Givetvis finns några av deras bästa recept med i boken, men med en Roy-twist!

  • Gourmand world cookbook awards bejing 2013 (kokboks VM) Guld, 'Best in the world i kategorin American cuisine.
 
 

SWEET!

Roy visar varför han blev Årets konditor i hans debutbok Sweet. Här samlas alla hans favoritrecept till stunder med nära och kära eller nya bekanta. Här blandas klassiker som hemgjord nyponsoppa med segkrispiga mandelbiskvipinnar med ”extra allt” -recept som banana cream pie. Oavsett ambitionsnivån har samtliga recept en sak gemensamt: de går att laga hemma i ditt kök.

  • Måltidsakademien litteraturpris – Guld, Bästa dessert bok i Sverige