123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Desserter

Pannacotta med Daimcrunch

 

6 portioner

PANNACOTTA:

1 1⁄2 gelatinblad
250 g mjölkchoklad
500 g vispgrädde (5 dl)
50 g strösocker (ca 1⁄2 dl)

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pannacotta. Häll upp blandningen i serveringsglas och låt stå i kylen i minst 3 timmar.

Krossa Daimen grovt och mjukvispa grädden.
Toppa pannacottorna med detta och avsluta med att pudra lite kakao över.

GARNERING:

1 dubbeldaim 200 g
vispgrädde (2 dl)
kakao