123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

BJUDER PÅ SÖTSAKER

isabella kourieh

I fredags gjorde jag ett kul event jobb med trendgruppen. Jag var där och pratade om kommande baktrender och bjöd på godsaker vilket var väldigt trevligt. Ebba kom förbi med lilla Marianne, eller hon är inte så liten längre men ohh så söt. Hon har precis börjat lära sig peka på olika delar av kroppen, så min näsa vet hon vart den är :-). Trendgruppen är en PR byrå som är specialiserad på livsstil och design, dom jobbar med kända märken som Alessi, Royal Copenhagen, Orrefors Kosta Boda, NK Inredning, Lammhults, kvänum mm.

Träffade trendexperten Stefan Nilsson, Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV4, Plaza Interiör, Hus&Hem, Vårt Nya Hem, QX, Allt om Mat. Jag tycker att det är så kul att få träffa personer som har sådant driv och glädje för sitt jobb, blev väldigt inspirerad och var super taggad när jag gick därifrån. Ni måste kolla in hans matblogg, en härlig prick.

Hela eventet hölls på Kvänums showroom på östermalm, oohh så mycket fina kök dom har. Har nog hittat mitt drömkök, så galet snyggt, stilrent, modernt och så min smak.