123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

BOKAT OCH KLART!

isabella kourieh

Nu har jag äntligen bokat min resa till LA. Jag drar den 12 juni och är tillbaka i augusti, så skönt det ska bli. Men det känns lite konstigt att åka iväg sådär länge, men jag kommer nog hitta på en massa kul saker som gör att tiden kommer kännas som om den inte räcker till. Men när jag väl kommer tillbaka så är det typ 3 veckor kvar tills boken ska komma, spännande, kul, nervöst kommer det att bli :-) man har jobbat ett tag med denna lilla bok nu och man hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som jag och att den kan inspirera och få er att baka massor av goda sötsaker.

När jag var i LA förra sommaren gjorde vi ett jätte fint reportage för tidningen Sköna hem från det huset där jag bor när jag är i LA. Reportaget fans med i Sköna hem´s nr 5, det nr som är ute i några dagar till tror jag, såhär såg det ut.

Att vakna och sitta och dricka kaffe och titta ut över staden är verkligen oslagbart, denna utsikten är helt galen och känns lite overklig.

Där kan ni se en bild på det köket där jag säkert kommer att baka ett och annat, det är verkligen mitt drömkök, stora ytor, stilrent och en bra ugn. Alla bilder har en vän till mig som heter Thomas Engström tagit. Super fina bilder blev det...