123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

isabella kourieh

För några veckor sen var jag i Thailand där jag haft det helt magiskt, verkligen paradiset! Kom hem och några dagar senare bar det av till NY och Chicago där jag gått på en mässa, träffat intressanta människor och jobbat på ett projekt som jag ska lanseras i höst.

Jag kan berätta att jag håller på ta fram en egen serie av bakprylar, allt från vispar, bunkar, bakformar, spritspåsar osv men kommer berätta mer om det längre fram, Känns riktigt kul att få designa sina egna verktyg och vara med från början till slutprodukten.

Jag har jobbat med detta i några månader nu och äntligen fick jag se lite prover, jag längtar och det känns lite smått overkligt men galet kul.

Mässan var fylld av rockstarts (kockar) En av dom jag sprang in i är Buddy, MR Cake boss som är en stor inspiration till mig... jag måste erkänna att jag blev lite startrucked :-)

Sitter på flygplatsen i NY nu, jag älskar att resa och att vara i NY men jag måste erkänna att det ska bli väldigt skönt att få komma hem och sova i sin egen säng och bara få vara hemma igen, borta bra men hemma bäst :-).