123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

CHOCOLATE FUDGE

isabella kourieh

Choklad fudge -  21 bitar Foto: Andy Prhat

Fudge

400 g mörk choklad, 55%

100 g valnötter (2 dl)

270 g strösocker (3 dl)

400 g karamelliserad kondenserad mjölk (1 burk)

60 g smör

5 g salt (¾ tsk)

140 g mini marshmallows (ca 35)

10 g vaniljsocker

Choklad fudge: Hacka chokladen och valnötterna och lägg i en bunke. Smörj en form, 21 x 21 cm, med matolja på kanterna och täck bottnen med bakplåtspapper.

Blanda socker, karamelliserad kondenserad mjölk, smör och salt i en kastrull. Värm under konstant omröring upp blandningen tills det precis börjar puttra och sockret har smält. Sänk till medelvärmen, tillsätt marshmallows och rör om tills alla marshmallows har smält. Ta av kastrullen från plattan, tillsätt choklad, valnötter och vaniljsocker och rör om tills chokladen har smält.

Häll blandningen i formen och låt stå i kylen i minst 4–5 timmar. Vänd ut fudgen ur formen och skär den i bitar, cirka 3 x 3 cm. Låt fudgen stå i 1–2 timmar i rumstemperatur för att torka till lite på ytan. Förvaras i burk i rumstemperatur.

Fudge

400 g dark chocolate , 55% 100 g walnuts 270 g caster sugar 400 g caramelised condensed milk (1 can) 60 g butter 5 g of salt ( ¾ tsp ) 140 g mini marshmallows (about 35 ) 10 g vanilla sugar

Chocolate fudge : Chop the chocolate and walnuts and place in a bowl . Grease a pan, 21 x 21 cm, with cooking oil on the edges and line the base with baking paper . Mix sugar , caramelized condensed milk, butter and salt in a saucepan. Heat with constant stirring the mixture until it just begins to simmer and the sugar has melted . Lower to medium heat, add marshmallows and stir until all the marshmallows are melted. Remove the pan from the heat , add the chocolate , walnuts and vanilla and stir until the chocolate has melted . Pour the mixture into the pan and let stand in refrigerator for at least 4-5 hours. Turn out the fudge from the pan and cut it into pieces, approximately 3 x 3 cm . Let the fudge stand for 1-2 hours at room temperature to dry for a bit on the surface. Store in a jar at room temperature.