123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

CHOKLAD TÅRTA A LA ROY!

isabella kourieh

Klockan ringde idag allt för tidigt. Det är torsdag och det var dags att ta flyget till Umeå och spela in lite TV. Jag är inte världens piggaste person på morgonen även om man kan tror det med tanke på att vad jag jobbar med. Jag behöver liksom en stund för att vakna, sen jävlar blir det fart på mig och ibland så önskar mina vänner att jag kunde vara lite morgontrött mer in på dagen också :-).

Det är ett himla kul jobb det här med att göra TV, lite annorlunda från att stå på konditoriet och baka. Man får träffa så mycket härligt folk och sen tycker jag att det verkligen är kul att baka i TV och försöka inspirerar er där hemma. Det är mycket att tänka på speciellt i Gokväll, allt måste liksom funka och man måste vara planerad in i det minsta med allt.

Ibland känner man att ens egen insats i programmet är super bra och ibland mindre bra, men det är nog bara jag som tänker på det. Men idag var en bra dag, det var härlig stämning i studion och alla var på gott humör och min choklad tårta som jag bakade blev så fin och god.

Tycker ni om choklad då måste ni baka den, mums!

Jag, Ebba och Frida in action.

En mycket härlig tant den där Camilla Thulin :-).