123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

COMIC CON 2012, ALLT ANNAT ÄN "NORMALT".

isabella kourieh

I helgen har jag varit i San diego på en rolig mässa, det var ingen vanlig mässa om man säger så utan Comic con som har 140 000 besökare! Har aldrig varit där förut men har hört så himla mycket om mässan och hur galet kul det är, så när vi åkte i lördags var jag super taggad.

Om jag ska skriva lite kort om vad Comic con är så är det en mässa för vanliga och lite ovanliga personer :-) som älskar allt som har med serietidningar, science fiction, film, tv-serier, skräck, animation, leksaker, samlarprodukter, kortspel, spel, fantasi romaner, seriefigurer mm. Hur kul låter inte denna mässan?

Jag har aldrig varit på något som kommer i närheten av detta, det var allt annat än en normal mässa :-) träffade så mycket kul folk som gick runt som sin favorit serie eller Tv-spel figurer som här super Mario och princessan, söta söta!

I början när jag kom inte där trodde jag att alla var helt galna, jag kunde inte riktigt förstå hur besatta vissa var av just något som inte finns på riktigt. Jag stötte på några som verkligen trodde dom var den figuren på riktigt, det var lite läskigt ha ha... men kul hade dom och man blev själv lite små galen av att vara där inne. Man kunde bara släppa loss och vara något man inte är för en dag!

Denna tjejen var bara för rolig, hon fick mig att skratta en hel del, underbar klädsel.. love!

När vi gick från mässan stötte jag på mannen med dagen snyggaste kostym enligt mig :-) det hade varit något att ha hemma i garderoben, riktigt häftigt och den såg väldigt god ut med alla cupcakes.

Kommer jag att komma tillbaka nästa år? OH YES!