123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

DET VAR LÄNGE SEN...

isabella kourieh

Nu var det väldigt länge sen jag skrev något på bloggen. Har inte riktigt hunnit med sista tiden då jag har haft full upp med olika projekt som ska plåtas och recept som ska skrivas och kakor som ska bakas, jag klagar verkligen inte men ibland önskar man att dagen kunde innehålla mer än bara 24 timmar och att man hade mer än bara två händer att jobba med.

I helgen plåtade vi ett fantastiskt snyggt jobb för GB glass, ska bli kul och spännande och se hur det hela blir. GB glass lanserar tre nya smaker i sommar som är GALET goda, kan erkänna att jag åt typ en låda av vardera smak :-).

Att få möjligheten i livet att jobba med duktiga och kreativa människor på sina områden är ren lyx och blir så mycket roligare. Tove Nilsson som jag tycker är Sveriges bästa mat stylist och Wolfgang Klienschmidt som fotograf kan inte bli något annat en riktigt bra och snygga bilder. Wolfgang plåtar även min nya bok som kommer nu till hösten så det är full fart med den också, jag bara längtar tills den är klar för att den kommer bli riktigt jävla snygg om man får uttrycka sig så :-).

Jag och Ebba har försökt att få till en liten fika den senaste tiden. Äntligen passade det för båda och jag fick träffa den lilla nya medlemmen i familjen, klas!!! Så otroligt söt och liten, nästan overkligt att man en gång i tiden varit sådär liten själv :-)

Ebba för mig är en otrolig inspirerande människa, jag får alltid sånn härlig energi efter vi träffats. Jag beundrar att hon alltid typ hinner med och jag kan inte riktigt förstå hur hon gör med 2 små barn i vardagen, superwomen!! Så jag brukar tänka hinner Ebba så hinner nog jag, och då har jag bara mig själv att ta hand om :-). Självklart handlar inte livet om att bara låta vardagen rusa på och försöka hinna med så mycket som möjligt, ibland är det viktigt att stanna upp och njuta också av vardagen och dom människorna man har omkring sig och som ger en kärlek och värme.

Väldigt fin som mamma.