123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

EN DAG I HONG KONG

isabella kourieh

Efter en jobbig flygresa till Hong Kong har jag hunnit med 2 dagar på världens största housewares mässa som måste ha varit minst lika stor som 5 st fotbollsplaner. Helt otroligt vad mycket prylar det finns, man blir helt galen och vill ha allt. Själv var jag mest intresserad av bak prylar, hittade några häftiga saker som jag hoppas kunna använda på något kul sätt inom en snar framtid. Varit och upplevt en liten del av staden idag, sjukt mycket människor, bilar, butiker, ja allt på en och samma plats :-) det är väldigt häftigt, snacka om att staden har en puls!

Man hittar väldigt intressanta saker i vissa butiker, som dessa härligt knapriga larverna, yummy :-) eller vad säger ni?

Eller kanske en torkad ödla att ha i soppan så kanske den botar din förkylning?

Efter en mycket intressant dag tog vi och åkte upp till ett ställe som heter the peak, det ska tydligen vara den bästa utsikten över Hong kong. Jag kan inget annat en att hålla med, så otroligt häftigt att se staden från en sådan höjd.

Ska snart sova och ladda för ett annat äventyr imorgon, ska nämligen besöka en gigantisk Buddha staty som tycligen ska vara riktigt coolt.