123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

EN FESTLIG BOK REALES...

isabella kourieh

Den senaste tiden har jag jobbat med en sak som tar upp den mesta tiden av mina dagar, en av anledningarna till min lilla frånvaro här på bloggen, jag får inte berätta än men lovar att berätta snart :-). Igår var jag förbi min goda vän Ebba Von Sydows bok reales, fest med systrarna von Sydow.

Jag blir alltid lika glad av att träffa denna kvinna, hon ger mig så mycket positiv energi och inspiration. Jag har nog aldrig träffa någon som har ett sådant driv, så många idéer och bollar i luften på en och samma gång. Hur hon får ihop det med familj är ett under, något jag alltid brukar säga till mig själv är att hinner Ebba hinner jag :-). Ebba kan man säga var den som från början hjälpte mig in i TV världen genom att jag fick möjligheten att vara med i Gokväll på SVT1 som hon är programledare för. Där var jag med en nästan 2 år innan jag valde att gå vidare med andra projekt. Sen den dagen är vi goda vänner och Ebba har hjälpt och stöttat mig i allt nytt man kan stöta på. En mer jordnära, varmhjärtad, ödmjuk, smart och hjälpsam person får man leta efter.

Boken som hon och hennes syster har skrivit är riktigt inspirerande med snygga bilder och underbar recept på enkla saker som passar för fest, kalas, party, kiva, mingel, examen, barndop, födelsedag eller en spontan fredagsmiddag. Att titta i boken får mig verkligen att vilja ställa till med fest, skicka ut roliga inbjudningskort och duka pampigt, om du älskar att lyxa till vissa tillfällen i livet så är denna boken något för dig. I boken finns det ett kapitel som heter bröllop där jag fick vara med :-) jag bjuder på ett recept på en enkel, elegant och ljuvligt god sommartårta som passar till bröllop eller varför inte till kalas.

En annan härlig person jag sprang på där är Mattias Kristiansson som har den kreativa bloggen Bake My Day.

Alla bilder är tagna av Kate Gabor. Tack för dom fina bilderna!