123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

JÄTTE BUDDHA

isabella kourieh

Igår besökte vi den gigantiska buddha statyn som ligger högt upp i bergen. För att ta sig ditt var man tvungen att ta en linbana i 20 minuter, rätt läskigt när det blåser och stormar ju högre upp man kom.

En magisk känsla.

Denna Buddha statytn utstrålar karaktär och värdighet och har sin högra hand lyft, som symbol på välsignelse till alla som kommer och besöker. Men för att komma upp till statyn måste man ta och gå upp 200 trappsteg rakt upp, rätt kul och se hur alla har olika stilar när man går upp för så många trappsteg :-). Tyvärr var det rätt så dimmigt där uppe så detta var den bästa bilden jag fick av jätte buddhan, men häftigt var det.

Byn som ligger uppe i bergen har ett tempel också man kan besöka. Även om jag inte är så insatt i buddha och alla dessa gudar så kände man harmoni och lugn i kroppen som var väldigt fin.

Denna lilla gubben skulle man hälla vatten på med en liten träskopa som låg bredvid och önska sig något fint man ville skulle hända sig i livet, lite söt tycker jag att den var.

Efter en dag med gudar, rökelser och tempel avslutade vi kvällen med att träffa upp 2 kompisar från Stockholm för några drinkar på ett riktigt coolt ställe. Ozone bar som ligger i The Ritz Carlton och ligger på 118 våningen och är värdens högsta bar med en utsikt som är svår att slå, ett måste om man är i Hongkong. och inte är rädd för höjder.