123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

FEM DAGAR KVAR.

isabella kourieh

Idag slog det mig att det bara är fem dagar kvar tills jag åker till LA, herregud! Har lite att stå i här hemma innan jag kan börja packa mina väskor. Håller på smått planerar en bok releasefest som jag ska jobba med när jag är i LA, trycka påsar, inbjudningar och vilka man ska bjuda. Jag önskar att man kunde bjuda alla man känner men fick lägga den drömmen åt sidan när jag insåg att jag själv kommer få baka allt söt jag ska bjuda på :-).

Var förbi Bonnier på förmiddagen, provtrycken hade kommit och allt såg verkligen jätte fint ut. Jag är så himla nöjd med hur min bok kommer att se ut, vi gick igenom dom sista besluten som skulle tas innan jag drar, färg på papper, tyger, texter, bilder, ja allt som jag kan sätta min sista prägel på. Det har verkligen varit en rolig resa och jag har lärt mig massor och fått jobba med otroligt duktiga, snälla, glada människor, ni vet vilka ni är!

Nästa gång jag är där så kommer jag att ha boken i min hand! Helt galet känns det, drömmen att få göra en bok och dela med mig av min passion är nu verklighet. Mer bakning åt folket :-)

Nu ska jag gör något som jag tycker är sååå tråkigt, och det är att tvätta kläder! :-) åker hem till Örebro över helgen, konstigt att man kallar det hem fortfarande. Ska hälsa på mamma och pappa, äta mammas mat, umgås med mina bröder, brors fru Anna och lilla fina brorson Oliver som jag kommer att sakna massor.