123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

FUDGE BROWNIE

isabella kourieh

Fudge brownie - 16 bitar

Tryffel

150 g mörk choklad, 55 %

150 g vispgrädde (1 ½ dl)

flingsalt att strö över

Brownie

150 g osaltat smör

250 g strösocker (2 ¾ dl)

70 g kakao (1 ½ dl)

3 g salt (½ tsk)

3 g vaniljsocker (1 tsk)

110 g ägg (2)

60 g vetemjöl (1 dl)

Tryffel: Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och låt stå i några minuter tills chokladen har smält. Rör ihop till en slät och fin tryffel. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur.

Brownie: Sätt ugnen på 160 grader. Smörj kanterna på en bakform, 20 x 20 cm, med smör och täck bottnen med bakplåtspapper. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt socker, kakao, salt och vaniljsocker och blanda. (Det kan se lite grynigt ut nu, men mjölet kommer att få smeten att gå ihop och bli slät och fin.) Vispa försiktigt ner 1 ägg i taget, eller använd en slickepott att blanda med tills varje ägg har arbetats in. Vänd slutligen ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet.

Fördela smeten jämnt i formen och grädda mitt i ugnen i 20–22 minuter. Låt svalna.

Ta ut kakan ur formen och ta bort bakplåtspappret. Vänd kakan upp och ner och bred tryffeln ovanpå. Om tryffeln är för lös för att breda räcker det med en stund i kylen för att den ska stelna en aning. Låt sedan kakan stå i kylen så att tryffeln stelnar ordentligt, 40–50 minuter. Serveras rumstempererad.

English

Fudge brownie - 16 pieces
truffles
150 g dark chocolate , 55%
150g whipping cream
salt flakes to sprinkle over
brownie
150g unsalted butter
250g caster sugar
70g cocoa
3 g of salt ( ½ teaspoon )
3 g vanilla sugar ( 1 tsp )
110 g eggs (2)
60g plain flour
Truffles: Chop the chocolate and place in a bowl. Boil the cream , pour it over the chocolate and let stand for a few minutes until the chocolate has melted. Stir together until smooth and fine truffles. Cover with plastic wrap and let stand at room temperature.
Brownie: Preheat the oven to 160 degrees . Grease the edges of the baking dish , 20 x 20 cm, with butter and line the base with baking paper. Melt the butter over low heat in a saucepan. Add sugar , cocoa , salt and vanilla and mix. ( It may look a little grainy now, but the flour will get the batter to make ends meet and become smooth and fine. ) Whisk gently down one egg at a time, or use a spatula to mix with until each egg has been incorporated . Turning finally the flour and mix to a smooth paste .
Spread batter evenly in pan and bake in the oven for 20-22 minutes. Allow to cool .
Remove the cake from the mold and remove the parchment paper . Turn the cake upside down and spread the truffle on top. If truffles are too loose for wide is enough for a while in the fridge for it to harden slightly. Then let the cake stand in the fridge so that the truffle solidify properly , 40-50 minutes. Serve at room temperature.