123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

FULLSPÄCKAD VECKA

isabella kourieh

Oj vilken vecka, full fart framåt och man känner att man lever. Än är den inte slut :-). Nu kanske det låter som om jag klagar på mitt liv, nej så är det verkligen inte och jag tycker det har varit en riktigt rolig vecka. Men ibland får man bara kämpa lite extra för att få ihop det! I måndags sprang jag runt på en massa möten och fixade en massa saker hemma som jag hamnat lite efter med. Sen på kvällen fick jag fixa med lite saker jag skulle ha med mig till en inspelning jag skulle göra med Åhléns på tisdag.

Hur inspelningen blev det får ni se snart, ska bli riktigt kul :-). Men efter en lång dag så var det bara att ta sig hem och börja baka lussebullar inför en julplåtning och 2 intervjuer som jag skulle göra på onsdag.

Efter min plåtning tänkte jag oh vad skönt två intervjuer till sen kan jag gå hem och slappa. Nä då, då ringer rix morronzoo och frågar om jag har lust att komma till dom torsdag morgon. Ja men självklart svarade jag :-) man kan ju inte tacka nej och definitivt inte komma tomhänt. Hem och baka och fixa :-).

När jag kom ut från studion sprang jag in i Niclas wahlgren. Jag bakade Niclas och Lailas bröllopstårta. Vi snackade och han kollade in min bok. Spring med här säger han helt plötsligt och så sprang jag med han in i studion, satte på mig lurarna och så blev det lite sweet snack i lugna favoriter också, där kan man snacka om två flugor i en smäll.

Senare på dagen satte jag mig på tåget mot Västerås där jag skulle signera min bok Sweet på Åhléns, super kul! Tack till alla er som kom :-).

Nu är ju inte veckan riktigt slut än. I morgon är det final i årets konditor som jag vann 2010 på nordiska museet. Kan inte riktigt förstå att det exakt har gått två år sen jag stod där och var nervös som fan, tuff och stressig tävling men så roligt om man vinner. Jag hejar på min kompis Cecilia Andersson, hoppas hon vinner!

Helgen kommer jag att tillbringa på chokladfestivalen som kommer att pågå på nordiska museet, jag kommer vara på scen på fredag och lördag och baka godsaker från min bok. Den kommer gå att köpa där och få den signerad.

På söndag kommer det vara en liten rolig duell som ni inte får missa :-).

Hoppas vi ses - choklad lovers!