123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

HOME SWEET HOME!

isabella kourieh

Borta bra men hemma bäst stämmer väldigt bra på hur jag känner idag. Kom hem igår efter tio intensiva dagar ifrån staden som aldrig sover. Haft verkligen en grymt kul resa med mycket intryck och massor av spännande möten. Men att vara i en stad med nästan 7,1 millioner invånare på en yta som faktiskt inte är så stor kan lätt bli för mycket efter några dagar, vart man en går eller står eller äter så kryllar det av människor, det är häftigt att se men skulle inte vilja leva så.

I morse vaknade jag tidigt då det brukar bli så efter att man rest. Men vad gör det när solen skiner och himlen är klarblå. Gick ut och tog en promenad runt norr mälarstrand, vattnet låg alldeles stilla och ett lugn och en tystnad som jag inte upplevt på några dagar. Det är små saker ibland i livet som får en att uppskatta det man har som oftast känns så självklart för oss som bor i Sverige men som inte är så självklart för många andra.

Imorgon kommer ni kunna träffa mig på Sinnen & smak som allt om mat håller i, ska bli väldigt roligt och spännande. Jag kommer att vara på scen 21.55 om jag inte mins fel och prata med Mona Johansson som är chefredaktör på tidningen. Kommer prata om baktrender, min bok och varför just jag valde att bli konditor. Hoppas vi ses där.

Nu ska jag ta mig igenom lite mail och jobb sen blir det ut och njuta i solen.