123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

HOME SWEET HOME!

isabella kourieh

Har lite svårt att förstå hur fort 2 månader kan passera nu när jag sitter här hemma i lägenheten.  Jag har haft världens bästa sommar i LA med solsken, god mat, mycket inspiration, skratt, nöjen och vänner på besök så det kanske inte är konstigt att tiden bara rusat förbi. Känns alltid lite konstigt att vara tillbaka efter att man har varit borta så länge, man har liksom tappat alla dagsrutiner och man känner sig lite smått vilsen. Gick och la mig klockan 22.00 igår och så var man klarvaken runt 04.00 underbart :-), men det är väl lika bra så att man kommer in i det hela igen. Kommer sakna mitt absolut favorit ställe i LA och det är Joan´s on Third, Jag verkligen älskar det stället. Det är som en liten saluhall med ostar, viner, korvar, bakverk, super goda luncher, frukostar, ja allt gott på ett och samma ställe, ett riktigt häftigt koncept.

Innan jag åkte hem så han jag förbi Magnolia bakery i LA, så fint ställe med så mycket gott. Jag ångrar lite nu i efterhand att jag inte var förbi där mycket tidigare, jag vill smaka på allt!

Idag ska jag plåta för tidningen Qx och prata om min kommande bok, sen ska jag gå förbi Bonnier och planera in lite olika datum, jag hoppas att boken har kommit :-) sen blir det nog bara hem och packa upp, tvätta lite sen kommer man nog vara rätt slut i huvudet. Hoppas ni också haft en helt underbar sommar!