123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

HORSE RANCH PALM SPRINGS!

isabella kourieh

Besökt vänner i Palm springs innan vi åkte tillbaka till LA igår. Dom har en super fin horse ranch med väldigt fina Andalusian hästar. Ni kanske inte visste det men jag har haft ett hästintresse sen jag var liten, jag red väldigt mycket förut men på äldre dagar har det tyvärr blivit mindre av det.

Horse ranchen ligger mitt i ett villaområde, lite udda då dom är dom ända som har rätt att ha hästar sådär eftersom det alltid har varit en ranch, men dom tidigare ägarna hade inte någon intresse av hästar alls. Så när dom flyttade in så rustade dom upp allt och flyttade ditt sina hästar. Går man på gatan så har man ingen aning om att det finns 3 vackra hästar där inne, rätt häftigt!

Älskar doften av hö, det väcker många barndomsminnen för mig. Sen självklart har dom en skitsnygg trailer för sina hästar, vilken lyx! dom här hästarna kan man säga är lite lätt bortskämda :-). Alla bilder har jag tagit med instagram, jag kan verkligen rekommendera er appen, väldigt kul sätt att leka med bilderna. Vill ni följa mig där så hittar ni mig under royfares.