123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

KAN INTE BESTÄMMA MIG!

isabella kourieh

Tänk om man kunde få önska sig lite mer timmar på dygnet :-), ibland kan man känna att tiden inte riktigt räcker till. Är mitt uppe i all plåtning för boken, nu börjar den ta lite form och jag tror att vi också har fått ett omslag som jag känner mig jätte nöjd med. Men det är många som ska tycka till innan ett beslut tas, väldig häftigt att se nu hur den sakta men säkert börjar växa mer och mer den här lilla boken.

Sen så håller jag på med andra projekt som jag hoppas kunna berätta om inom en snar framtid.

Men idag är det tisdag och jag känner lite lätt panik över att jag inte riktigt kan bestämma vad jag ska baka på torsdag när vi spelar in Gokväll. Recepten måste jag maila till redaktionen ikväll så nu måste jag verkligen ta tag i det här.

Men jag måste bara dela med mig av denna härliga bild. I söndags var jag och hälsade på lilla prinsen som är en ny medlem i familjen. Att en sådan liten människa kan väcka så otroligt mycket känslor hos oss alla är för mig helt otroligt, han bara låg där i min famn och tittade på mig och säkert undrade vad det är för typ som pratar sådär konstigt med han :-), nej nu måste jag sätta fart.