123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

MIDDAG I VENICE BEACH.

isabella kourieh

Började dagen idag med ett träningspass på ett gym där jag tränar när jag är här som heter equinox. Älskar att träna där, energin som finns på det gymmet är helt galet och man blir väldigt inspirerad och peppad även om klockan är 07.00 och man inte är den piggaste personen på morgonen (-:. Musik som pumpar ut från högtalarna, solen skiner och när man tittar ut så är det bara ett hav av palmträd. Efter gymmet blev det en lång och härlig frukost i solen med en tjejkompis som bor här, har inte träffat henne på 2 år så vi hade lite att ta igen. Resten av dagen spenderade jag i Venice beach. Venice är verkligen som man har sett det på film, folk som cyklar och åker rullskridskor längs med stranden. Gatumusikanter, butiker, restauranger och väldigt mycket olika slag människor, vilket jag tycker gör detta ställe så speciellt.

Dagen avslutade vi hos några vänner som just flyttat till en super schyst lägenhet som ligger i Venice, med världens härligaste takterass där vi åt middag och drack gott vin.

Det var lite kort om min väldigt tuffa dag här i LA :-). Oh slog mig just att det är midsommar helg hemma i Sverige snart, jag ber till vädergudarna att ni får strålande väder.