123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

NUTELLA CUPCAKES.

isabella kourieh

Nutella cupcakes - 12 -14 st

Cupcakes

100 g Vetemjöl (1 3/4dl)

150 g Strösocker (1 3/4dl)

30 g Kakao (3/4dl)

3 g Maizena (1tsk)

3 g Bakpulver (1/2tsk)

3 g Bikarbonat (1/2tsk)

3 g Salt (1/2tsk)

8 g Vaniljsocker (1msk)

55 g Ägg (1st)

75 g Mjölk (3/4dl)

40 g Vegetabilisk olja (1/2dl)

50 g Bryggd kaffe (Varm) eller kokande vatten (1/2dl)

Cupcakes: Sätt ugnen på 170 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. Vispa ägg, mjölk och vegetabilisk olja lite lätt med en handvisp. Blanda i äggvispningen med dem torra ingredienserna och tillsätt det varma kaffet och blanda väl, smeten kommer att vara lös. Vill du inte ha kaffesmak tillsätter du varmvatten. Fyll dina cupcakes formar lite mindre än 3/4 med smet. Grädda mitt i ugnen på 170 grader i 16 – 17 min. Gör stickprov, ta ut och låt svalna helt innan du lägger på frosting.

Nutella frosting

150 g Mörk choklad – smält

250 g Osaltat smör – rumstemperatur

150 g florsocker (2 1/2dl)

8 g Vaniljsocker (1msk)

2 g Salt (1/4tsk)

100 g Nutella (1dl)

Nutella frosting: Hacka chokladen och smält försiktigt i mikron eller över ett vattenbad. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och salt vit och fluffigt. Vispa i nutella och den smälta mörka chokladen, vispa väl. Är frostingen lite lös kan du stoppa in den i kylen 10 minuter.

English

Cupcakes
100 g flour
150 g Granulated sugar
30 g Cocoa
3 g Cornstarch
3 g baking powder
3 g Biking soda
3 g of salt
8 g vanilla sugar
55 g Eggs
75 g Milk
40 g Vegetable oil
50 g Brew coffee (hot) or boiling water
Cupcakes: Preheat oven to 170 degrees. Sift all dry ingredients in a bowl. Beat eggs, milk and vegetable oil lightly with a hand whisk. Mix in the dry ingredients and add the hot coffee and mix well, batter will be loose. If you don´t want coffee flavor, add hot water. Fill your cupcake a little less than 3/4 full with batter. Bake in the oven at 170 degrees for 16-17 minutes. Remove and let cool completely before adding the frosting.
Nutella frosting
150 g dark chocolate - melted
250g unsalted butter - room temperature
150g icing sugar
8 g vanilla sugar
2 g of salt
100g Nutella
Nutella frosting: Chop the chocolate and melt gently in the microwave or over a water bath. Beat butter, icing sugar, vanilla sugar and salt, white and fluffy. Beat in the nutella and the melted dark chocolate, whisk well. Is frosting is a little loose then put it in the fridge for 10 minutes.