123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

OJ, DET VAR LÄNGE SEN...

isabella kourieh

Insåg att det var typ 100 år sen som jag skrev något här. Har haft världens bästa sommar i Sverige, inte rest någonstans då den här sommaren har varit magsik. Sen har dagarna bara gått i ett. Lansering av min nya bok United Sates of cakes som jag är så otroligt glad och stolt över, alltid en underbar känsla att tillslut ha boken i handen som en liten baby.

Sen drog inspelningen igång av dessertmästarna, premiär nu på måndag den 30 september kl 20.00 på kanal5.. premiär pirrig är jag kan jag lova er :-).

Här om dagen vaknade jag upp och tänkte för mig själv att jag är så otroligt tacksam och lyckligt lottad över att få jobba med det jag har en stor passion för på ett så roligt sätt. Göra böcker, TV, plåtningar m.m. Men den största lyckan det är faktiskt all ni fina som mailar, kommenterar eller säger fina saker till mig. Utan er hade inte detta varit möjligt!

Det värmer i hela hjärtat att höra att jag inspirerar er med mina böcker och jag älskar att se bilder på det ni har bakat hemma, fortsätt med det.

Nu i helgen åker jag på en liten signerings turné med första stop i Örebro, my home town :-) Krämaren i Örebro firar 50 år och där ska jag vara och bjuda på godsaker och signera min bok på Akademibokhandeln nu på lördag mellan 13.00 - 14.00. Sen bär det av till den årliga bokmässan i Göteborg där jag kommer att vara på kockscenen på söndag mellan 12.50 -13-20 och sen signera min bok.

Hoppas vi ses där :-)