123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

PANNACOTTA MED DAIMCRUNCH.

isabella kourieh

Detta är en av mina favorit recept i min bok Sweet. Den enkel och går fort att göra, och den är otroligt god! Krämig mjölkchokladpannacotta möter krispigt daimcrunch ... Kan det bli bättre?! Nej, jag tror faktiskt inte det.

6 portioner

Pannacotta

1 1⁄2 gelatinblad

250 g mjölkchoklad

500 g vispgrädde (5 dl)

50 g strösocker (ca 1⁄2 dl)

Garnering

1 dubbeldaim 200 g

vispgrädde (2 dl)

kakao

mjölkchokladpannacotta

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pannacotta. Häll upp blandningen i serveringsglas och låt stå i kylen i minst 3 timmar.

Krossa daimen grovt och mjukvispa grädden. Toppa pannacottorna med detta och avsluta med att pudra lite kakao över.