123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

PEANUT BUTTER CUPCAKES

isabella kourieh

Cupcakes - 12 cupcakes 20131104-135427.jpg

175 g mjölk, 3% (1 ¾ dl)

5 g vitvinsvinäger (½ msk)

150 g vetemjöl (2 ½ dl)

3 g bikarbonat (½ tsk)

2 g bakpulver (¼ tsk)

3 g salt (½ tsk)

150 g farinsocker (2 dl)

50 g rumstempererat osaltat smör

150 g crunchy jordnötssmör (1 ½ dl)

55 g ägg (1)

Cupcakes: Sätt ugnen på 170 grader. Blanda mjölk och vinäger i en bunke. Sikta ner mjöl, bikarbonat, bakpulver och salt i en bunke. Vispa farinsocker, smör och jordnötssmör fluffigt, i en annan bunke. Vispa ner ägget. Blanda i de torra ingredienserna och mjölkblandningen i omgångar. Blanda tills det blir en slät smet.

Lägg cupcakeformar i en cupcakeplåt eller använd dubbla formar på en vanlig plåt. Fyll formarna till ¾ med smet och grädda mitt i ugnen i ugnen i 19 minuter. Känn efter med sticka att muffinsen är genomgräddade. Låt svalna helt.

Jordnötsfrosting

200 g creamy jordnötssmör (2 dl)

70 g rumstempererat osaltat smör

120 g florsocker (2 dl)

10 g vaniljsocker (1 msk)

3 g salt (½ tsk)

50 g vispgrädde (½ dl)

Garnering

12 halverade Reese’s peanutbutter cups eller snickers bitar

Frosting: Vispa jordnötssmör och smör fluffigt i en bunke. Rör ner florsocker och vaniljsocker och vispa tills det blir en jämn frosting. Tillsätt slutligen saltet och därefter grädden i omgångar. Vispa tills det blir en fast och fin frosting, Spritsa frosting på varje cupcake och garnera.

English

Cupcakes - 12 cupcakes
175 g of milk
5 g of white wine vinegar
150 g plain flour
3 g baking soda
2 g baking powder
3 g of salt
150 g brown sugar
50 g softened unsalted butter
150 g crunchy peanut butter
55 g of eggs (1)

Cupcakes: Preheat oven to 170 degrees. Mix the milk and vinegar in a bowl. Sift the flour , baking soda , baking powder and salt in a bowl. Beat brown sugar, peanut butter fluffy in a separate bowl . Beat in the egg. Mix in the dry ingredients and milk mixture in batches. Mix until it becomes a smooth paste .
Line up 12 cupcake cups in a cupcake pan. Fill the molds to ¾ with batter and bake in the oven in the oven for 19 minutes, Allow to cool completely.

Peanut butter frosting
200 g creamy peanut butter
70 g softened unsalted butter
120 g icing sugar
10 g vanilla sugar
3 g of salt
50 g whipping cream

Garnish
12/2 conditioned Reese's peanutbutter cups or snickers pieces

Frosting: Beat peanut butter and butter fluffy in a bowl. Stir in powdered sugar and vanilla and whisk until it becomes a smooth frosting. Finally, add the salt and then the cream in batches. Whisk until it becomes firm and nice frosting , Pipe frosting on each cupcake and garnish .