123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

RECEPT PÅ CHOKLADFONDANT, MUMS

isabella kourieh

Här har ni recept på min härlig chokladfondant. Följ receptet noga så lovar jag er att ni kommer att lyckas och imponera på era gäster.

Chokladfondant till 6 portioner

150 g mörk choklad 70%

150 g smör (rumsptemeratur)

40 g strösocker ( 1/2 dl)

30 g äggula ( 2 st )

160 g ägg ( 3 st )

45 g vetemjöl ( 3/4 dl )

Chokladfondant: Sätt ugnen på 200 grader. Smörj bakformar som är 7 cm i diameter noggrant med smör. Hacka choklad i bitar och smält i mikron eller över ett vatten bad. Vispa smör och strösocker pösigt, visa sedan i ett ägg i taget med en elvisp. Blanda i vetemjöl med en slickepott och sist vänder du i den smälta chokladen. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 7-9 min. Ta ut från ugnen och vänd formen på tallriken du ska servera på, försiktigt drar du bort bakformen.

Servera med lite vaniljglass.