123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

SISTA GOKVÄLL!

isabella kourieh

Imorgon åker jag till Umeå och spelar in mitt sista program med gänget på Gokväll och det är med blandade känslor. Det känns väldigt konstigt att tänk tanken att jag inte kommer vara med där något mer. Vem vet hur framtiden ser ut, kanske hoppar man in något program under våren 2013.

Jag kommer att sakna många saker med att inte vara med längre, men en sak jag kommer att sakna är när jag och Ebba alltid flyger hem tillsammans och snackar om livet, framtiden, drömmar och projekt, ja allt mellan himmel och jord. Ebba har varit en grym bollplank för mig och mina kommande projekt, hjälpt och inspirerat och det är jag tacksam för.

Efter fyra fantastiska säsonger så hoppar jag av och lämnar över till en tjejkompis som heter Anna, jag tror hon kommer att fixa det super och kommer kunna inspirerar er där hemma till mer härlig bakning. Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag har fått möjligheten att göra TV, inspirerar, baka och jobba med det jag älskar på ett så roligt sätt. Att jobba med TV har öppnat många dörrar och fått många av mina drömmar att gå i uppfyllelse.

Jag har fått träffa så många härliga och intressanta människor, allt från gäster till folk som jobbar med programmet som har hjälpt och inspirerat mig på något sätt.

Allt roligt brukar ju komma till ett slut, jag blickar framåt och laddar för den kommande framtiden. Länge har jag drömt om att få åka och jobba i USA, prova mina vingar och se vart det kan leda. Nu 14 november packar jag mina väskor och flyttar till Los Angeles och börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Fösta tiden kommer jag att fokusera på min nästa bok som kommer ut hösten 2013. Boken kommer att plåtas i LA och innehålla massor med härliga bilder, möten med männsikor, humor, kontraster och självklart en massa recept på härliga amerikanska bakverk med en Roy twist. Ska bli riktigt kul att få göra en bok till och dela med mig av min söta värld i just Kalifornien.

Jag är en person som brukar tänka mycket på framtiden, hur den ska se ut eller vart den kommer att leda mig. Det ska bli väldigt spännande att se vart nästa steg i livet leder, kanske "the american dream" :-) vem vet, utan att våga och prova nya saker kommer man aldrig kunna få svar på sina frågor. Jag lever här och nu och ska leva det fullt ut.