123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

SWEET DAY!

isabella kourieh

Idag var jag ute på stan och gjorde lite söta spaningar, hittade några väldigt fina ställen med väldigt roliga och goda bakverk. Men det ställe jag gillade mest var hotell Mandarin Orientals egna cake shop som en fransman har drivit i 25 år.  Några smakprov blev det och gott var det men inget speciellt. Men det jag var mest imponerad över var hur dom presenterade alla bakverk, praliner och tårtor. Servicen var nog det bästa jag har varit med om när jag besökt ett konditori, folk är så otroligt trevliga och service inriktade i andra länder, dom liksom brinner för sitt jobb och där tycker jag att vi svenskar har mycket att lära.

Det var som att man var inne i en juveler affär fast att man tittade på fina bakverk och tårtor, det kändes väldigt exklusivt.

Fantastiska tårtor som förgyller atmosfären.

Bakelser i alla möjliga olika färger, former och smaker som också låg uppradade fint en glass monter, kändes som om man tittade på vackra smycken. När jag gick därifrån så kände jag att ett sådant ställe vill jag ha någon dag i mitt liv, jag älskar att man kan använda sig av vackra bakverk, tårtor, praliner och skylta på ett lyxigt sätt med. För mig är bakverk konst och en av dom viktigaste sakerna är hur man presenterar det hela,

Oh vad det var fint där, helt fantastiskt.