123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

TILLBAKA I TIDEN.

isabella kourieh

Vart tog tiden vägen? Brukar blicka tillbaka ibland till första gången jag var med på Go´kväll, visste inte riktigt hur det skulle bli eller hur länge jag skulle vara med där, hade riktigt inga förväntningar. Nu med facit i hand har jag varit med i tre säsonger, tiden går verkligen fort när man har kul.

Att baka i TV är inte som att stå hemma i sitt kök precis. Det är lite speciellt när man ska baka utan att man får vispa eller låta, sen ska man gärna ha några intressanta moment att visa då man har sina minuter i rutan, allt handlar om planering. Det har verkligen varit den största utmaningen för mig, att få saker att klaffa, se gott ut, intressant och inspirerande. Visst har det hänt att man haft stunder då man känt att saker inte blev riktigt som man ville eller att små konstiga ord hoppar ur munnen och man har gått hem och haft lite ångest över varför man sagt så eller gjorde så, men jag antar det är väl det som är charmen med att göra TV, att det inte alltid blir perfekt.

Har klippt ihop lite bilder av min tid i Go´kväll. Man har hunnit träffa så många olika personer och bakat massor med gott, allt från påsk godis, jul godis, semlor, tårtor, kakor, bakelser, desserter, pajer, dontus, tryfflar, biskvier mm.

Karin Adelsköld hoppade in för Ebbba då hon väntade lilla M.

Mina banana cream pie som blev en dunder succé.

Pekka Heino fick vara med en lördag också.

Slutligen skulle jag vilja tacka alla som har stöttat och hjälp mig att utvecklas. Sen STORT tack till all er fina där hemma som har mailat och kommenterat fina ord till mig, det värmer och glädjer mig massor.