123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

TRIPLE CHOCOLATE CHIP COOKIES

isabella kourieh

Baka något super gott och enkelt till helgen. Perfekta att äta till ett kallt glas mjölk :-) 20131101-110052.jpg

70 g rumstempererat smör

100 g farinsocker (1 ½ dl)

45 g strösocker (½ dl)

55 g ägg (1)

120 g vetemjöl (2 dl)

40 g kakao (1 dl)

5 g bikarbonat (1 tsk)

2 g salt (¼ tsk)

100 g mörk choklad, 55%

50 g mjölkchoklad

50 g vit choklad

Garnering

100 g mörk choklad, 55%

Triple chocolate chip cookies: Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör, farinsocker och strösocker fluffigt i en bunke. Blanda ner ägget, de torra ingredienserna och arbeta ihop till en deg. Grovhacka all choklad och arbeta in den i degen. Om degen känns kladdig: Plasta in den och låt den ligga i kylen cirka 20 minuter.

Dela degen i 15 bitar, rulla bitarna till kulor och lägg dem glest på plåt med bakplåtspapper. Platta till kulorna lite och grädda dem mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Låt kakorna svalna en aning och flytta därefter gärna över dem till ett galler för att svalna helt.

Hacka choklad till garneringen, lägg den i en bunke och smält den försiktigt i ett vattenbad eller i mikron. Ringla choklad på varje kaka och låt stelna. Förvara kakorna torrt.

TRIPLE CHOCOLAT CHIP COOKIES
70 g softened butter
100 g brown sugar
45 g caster sugar
55 g of eggs (1)
120 g plain flour
40 g cocoa
5 g baking soda
2 g of salt
100 g dark chocolate chip
50 g milk chocolate chip
50 g white chocolate chip
Garnish
100 g dark chocolate
Triple chocolate chip cookies: Preheat oven to 175 degrees. Beat butter, brown sugar and granulated sugar fluffy in a bowl. Mix in the egg, the dry ingredients and work into a dough and add the chocolate chip and work it into the dough. If the dough feels sticky then leave it in the fridge for about 20 minutes.
Divide the dough into 15 pieces , roll the pieces into balls and place them thinly on baking sheet with parchment paper. Flatten the balls slightly and bake them in the oven for about 10 minutes. Let cookies cool slightly and then move them over to a rack to cool completely .
Chop the chocolate for decoration, put it in a bowl and melt it gently in a water bath or in the microwave . Drizzle chocolate on each cookie and let set. Keep the cookies dry.