123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

VAD HÄNDER IKVÄLL?

isabella kourieh

I kvällens program gästas vi av ingen mindre än Lill-Babs. WOW vilken kvinna hon är,  74 år gammal och full av energi, sprallig, cool, varm och man kan inget annat än att älska henne. Det är väldigt lätt att förstår varför Barbro är så folkkär som hon är, helt otroligt. Men det bästa av allt var hennes stilettklackar hon hade på sig och jag kunde inget annat än att säga, Barbor du är verkligen en tuff brud i lyxförpackning :-).

Jag och Ebba testade Barbros bakkunskaper och måste säga att hon lyckades väldigt bra med att spritsa på maräng på mina s´mores cupcakes.

Daniel Lindström som är modechef på tidningen café är med och pratar om vad vi män kan ha på oss i höst, mycket snyggt hade han med mig och jag vill ta med allt hem. Men eftersom jag flyttar till USA den 14 november så behöver jag inte tänka på vad jag ska ha på mig i vinter, rätt skönt :-).

Det jag bakar i kvällens program måste jag säga är en favorit och måste provas, galet gott. 18.15 på svt1 kör vi igång vårt lilla härliga lördagsmys.