123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

VART TOG TIDEN VÄGEN?

isabella kourieh

Snart är 2011 över, oj vad tiden går fort. Jag brukar summera mitt år i huvudet och tänka på vad jag vill göra som jag inte gjort, vad jag vill bli bättre på, vad jag vill ska hända eller vad som har hänt osv. När jag tänker på detta år som varit så inser jag rätt snabbt att jag har haft ett FANTASTISKT år om man nu får säga så.

Allt började 15 oktober 2010 då jag vann årets konditor och sen den dagen har det bara hänt massor i mitt liv som jag är väldigt glad över. Jag har verkligen fått utlopp för mitt kreativa skapande, fått träffa så mycket olika underbara människor, olika roliga uppdrag och få jobba med det jag älskar.

Men den största utmaningen för mig har varit att vara med på Go´kväll på SVT. Jag måste erkänna att i början var jag hur nervös som helst. Tanken av att stå baka framför en kamera som sedan sänder ut till flera 100 000 TV tittare är skrämmande. Inte nog med det så ska man stå där och prata och vara trevlig, le och låtsas som om detta är något man gör varje dag. Låter lätt va? hehe..

2 säsonger senare börjar jag äntligen känna mig LITE bekväm med tanken, har fantastiskt stöd av alla som jobbar med Go´kväll lördag, inte minst sagt av Ebba Von Sydow. TACK!

Sen att jag skulle få ett bokkontrakt med bonnier vara bara en dröm. Så med denna lilla summering känner jag mig rätt redo för 2012 och har väldigt mycket att se frammemot.

Vill säga TACK till alla som har hjälpt mig och stötta mig genom detta år, ni har betytt väldigt mycket för mig.

GOTT NYTT ÅR!