123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

VILKEN HELG - BOKMÄSSAN ROCKADE.

isabella kourieh

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag åkte till Göteborg och bokmässan med inga förväntningar och kom hem helt överraskad på ett mycket positivt sätt. Shit vilket drag det var, galet mycket folk och en underbar stämning, riktigt JÄVLA kul! Jag har träffat på så mycket roligt folk som har berättat olika bakhistorier eller bara sagt något fint och värmande, man kände sig som en "rock star" helt otroligt vad mycket glada och goa människor det finns.

Fredag

Här står jag på kockteatern och ska visa hur man bakar goda äppeltarteletter som jag har med i min bok Sweet. Framför mig sitter det rader efter rader med bakglad människor och tittar på, helt underbart. Sen blev det att vässa pennan och börja signera böcker :-).

Lördag

Lördagen var nog den dagen som det var mest folk på, helt galet men så KUL! Jag önskar verkligen jag kunde skriva hur kul jag haft men jag har svårt att formulera den känslan. Min kollega och vän Ebba var uppe på scen innan mig med sin underbara mamma, jag blev riktigt överraskad av deras framträdande på scen, så grymma och så bra dom gjorde det. Dom lagade massor med godsaker ur Ebbas och hennes syster Amys fin fina bok Sommar med systrarna von Sydow. Har ni inte köpt den eller tittat in den tycker jag ni ska göra det, den innehåller massor med gott och super härliga bilder.

Sen efter Ebba var det dags för mig att gå upp på scen igen och laga något gott. Jag måste erkänna att man är lite nervös i början innan man har kommit igång. Det är inte varje dag man står på en scen och bakar framför en sån folkmassa.

Ja ni ser, denna bilden tog jag precis innan jag ska bjuda på lite smakprov. Lite roligt är det för att jag bad alla att räkna ner till tre och sen skrika SWEET vilket dom gjorde :-) härliga människor som bjuder på sig själva!

Sen var det bara att springa ner till bordet där det hade bildats en kö och börja signera :-). Man bli smickrad och överlycklig! Kommer jag göra om bokmässan? JA LÄTT! Vi ses där nästa år igen, längtar redan!

Tack till alla er som köpte min bok och som öst över mig fina och värmande kommentarer. Ni är bäst!