123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

WHITE CHOCOLATE PANNACOTTA

isabella kourieh

Här han ni ett recept på en super enkel dessert som jag lovar kommer att uppskattas. Härlig kombination mellan vit choklad och jordgubbar, skriker sommar i munnen :-).

Vit choklad pannacotta - 6 st

Panacotta

150 g Vit choklad

2 st Gelatin Blad

450 g Grädde (4 1/2dl)

Panacotta: Hacka choklad och lägg i en skål. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten. Väg upp grädden i en kastrull, Koka upp allt och häll det över den hackade chokladen. Krama ur gelatinbladen och lägg dem i blandningen, mixa med en stavmixer till en slätt pannacotta. Fyll dina glas och stoppas in i kylen i 2-3 timmar.

Lime & jordgubbssås

85 g strösocker (1dl)

100 g vatten (1dl)

150 g frysta Jordgubbar eller färska (2dl)

1 st lime

Lime & jordgubbssås: Koka upp strösocker, vatten, lime juice och jordgubbar. Mixa allt samman med en stavmixer fin sås, låt svalna innan du serverar.

dekorera med färska hallon, jordgubbar och citronmeliss

English

White chocolate pannacotta - 6 desserts
Pannacotta
150 g of white chocolate
2 Gelatin Sheet
450 g Cream
Panacotta: Chop the chocolate and place in a bowl. Soak the gelatin sheets in cold water. Weigh the cream in a saucepan, boil it all up and pour it over the chopped chocolate. Squeeze the gelatine leaves and add them to the mixture, mix with a hand blender to a smooth pannacotta. Fill your glass and put into the fridge for 2-3 hours.
Lime & strawberry sauce
85g caster sugar
100 g of water
150g frozen strawberries or fresh
1 piece lime
Lime & strawberry sauce: Boil sugar, water, lime juice and strawberries. Mix everything together with a hand blender to a nice sauce, allow to cool before serving.
Decorate with fresh raspberries, strawberries