123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Old news

Sweets by Roy Fares

WHITE CHOCOLATE PANNACOTTA

isabella kourieh

Panacotta - 6 portioner

150 g Vit choklad

3 st Gelatin Blad - extra guld

450 g Grädde (4 1/2dl)

Panacotta: Hacka choklad och lägg i en skål. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten. Väg upp grädden i en kastrull, Koka upp allt och häll det över den hackade chokladen. Krama ur gelatinbladen och lägg dem i blandningen, mixa med en stavmixer till en slätt panacotta. Fyll dina formar eller glas. Silikon formar bör fyllas dagen innan och frysas, det blir lättare att plocka ur dem när de är genom frysta, låt tina på tallriken innan servering. Fyller du glas så behöver de bara vara i kylen i 2-3 timmar.

Jordgubbssås

300 g Jordgubbar (färska eller frysta)

75 g Strösocker (3/4dl)

1 st Citron

Jordgubbsås: Värm på allt i en kastrull och låt småkoka till jordgubbarna är mjuka. Mixa med en stavmixer och häll allt igenom en sil så att du får en len och fin sås, låt svalna i kylen.

Vanilj crumble

45 g Strösocker (1/2dl)

60 g Vetemjöl (1dl)

2 g Bakpulver (1/2 tsk)

5 g Vaniljsocker (1/2msk)

50 g Smör

Vanilj crumble: Sätt ugnen på 180 grader. Blanda samman alla ingredienserna med fingertopparna till en smuldeg, sprid ut på plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i 10 min eller tills gyllenbrun färg.

Garnering - Jordgubbar, Hallon, Blåbär, Citron mellis

English

Panacotta - 6 servings
150 g white chocolate
3 pcs Gelatin sheets - extra gold
450 g Cream
Panacotta: Chop the chocolate and place in a bowl. Soak the gelatin sheets in cold water. Weigh the cream in a saucepan, boil it and pour it over the chopped chocolate. Squeeze the gelatine leaves and add them to the mixture, mix with a hand blender to a smooth panacotta. Fill your molds or glass. Silicone molds should be filled the day before and frozen, it will be easier to pick out from them when they are fully frozen, let thaw on the plate before serving. If you fill the glass so they just need to be in the fridge for 2-3 hours.
strawberry sauce
300g strawberries (fresh or frozen)
75 g of granulated sugar
1 piece Lemon
Strawberry sauce: Heat everything in a saucepan and simmer to the strawberries are soft. Blend with a stick blender and pour everything through a sieve so that you get a smooth and nice sauce, let cool in the fridge.
vanilla crumble
45 g of granulated sugar
60 g flour
2 g of baking powder
5 g vanilla sugar
50g butter
Vanilla crumble: Preheat the oven to 180 degrees. Mix all ingredients with your fingertips to crumble, spread on baking sheet with parchment paper and bake in the center for 10 minutes or until golden brown.
Garnish - Strawberries, Raspberries, Blueberries