123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Recept (Svenska)

Smore’s cupcakes

isabella kourieh

Bottnar

50g Smör
100g Digestivekex
15g Strösocker
100g Hyvlad mörk choklad
36 st Mini-marshmallows
50g Smält mörk choklad

 

Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret. Mixa kexen väl i matberedare och blanda med sockret i en bunke. Tillsätt smöret och blanda ordentligt. Lägg en sked med smulor i botten på varje cupcake form och platta med baksidan av en sked. Grädda i ugnen i 4 minuter. Ta ut plåten och lägg i en bit choklad i varje form tills den börjar smälta. Fäst tre marshmallows per cupcake i chokladen och ställ i frysen medan du blandar smeten.

 

 

Muffins

140g (2 ¼ dl) vetemjöl
170g (2 dl) strösocker
45g (1dl) kakao
3g (1tsk) vaniljsocker
3g (1tsk) bakpulver
3g (1 tsk) bikarbonat
3g (1tsk) salt
55g (1st) ägg
125g mjölk (1 ¼ dl), 3 %
45g (1/2 dl) vegetabilisk olja

 

Blanda de torra ingredienserna tillsammans i en bunke och vispa ihop ordentligt. Vispa sedan ihop ägg, olja och mjölk innan du blandar de med de torra ingredienserna. Vispa ihop till en jämn smet och fyll i en spritspåse. Fyll 3/4 av cupcake formen och baka i cirka 15 minuter. Ta ut plåten och låt dem svalna helt innan du lyfter dem ur formen

 

 

Fluff

110g (3st) Äggvitor
4,8dl Vit Sirap
3g (¼ tsk) Salt
220g (3 3/4dl) Florsocker
1st Vaniljstång

 

Vispa äggvita, vanilj, sirap och salt på hög hastighet i cirka 15 minuter. Sänk hastigheten och tillsätt siktat florsocker. Fyll i en spritspåse med en slät tyll. Förvara resten i kyl. Spritsa en topp på varje cupcake och bränn försiktigt av med en brännare.